Let op: bovenstaande video’s zijn niet de originele commercials. De stemdemo’s zijn onder de bestaande beelden geplaatst ter illustratie.

 

STEMACTEUR

Op zoek naar een professionele en veelzijdige stemacteur?

Maak kennis met Siebe Palmen, een stemacteur wiens vak is verfijnd door jarenlange ervaring als professioneel zanger. Zijn reis door de muziekwereld heeft hem doordrenkt met een diepgaande muzikaliteit die naadloos overgaat in zijn stemacteerprestaties.

Met een stem die even warm en vriendelijk als integer is, brengt Siebe personages tot leven met diepgang en authenticiteit. Zijn vocale prestaties boeien de luisteraar en roepen oprechte emoties en connecties op.

  1. COMMERCIAL (NL) - The Good Roll Siebe Palmen 0:42
  2. GEDICHT (NL) - Herman de Coninck Siebe Palmen 0:36
  3. COMMERCIAL (ENG) - Suckers 0:36
  4. BOEK (NL) - The truth about Kate Siebe Palmen 0:56
  5. COMMERCIAL (NL) - Zeeman Siebe Palmen 0:19
  6. Thuisstudio: BOEK - ALS JE HET LICHT NIET KUNT ZIEN (NL) Siebe Palmen 0:20

In een studio op locatie, of vanuit huis met zijn eigen opname-apparatuur, Siebe zorgt voor topkwaliteit en efficiëntie in elk project dat hij onderneemt. Of het nu gaat om commercials, zakelijke teksten, luisterboeken, of audiotours: hij levert compromisloze eindresultaten.

logo-pink

Wat Siebe echt onderscheidt is zijn gemak om geregisseerd te worden. Hij is flexibel en ontvankelijk, volgt moeiteloos instructies op en past zijn toon en manier van spreken gemakkelijk aan op de visie van het project. Met Siebe Palmen achter de microfoon is je project in bekwame handen, klaar om een groot publiek te bereiken.

Voor meer informatie en boekingen neemt u contact op met Annefleur Klinkhamer van House of Voice

Authentiek
100%
Professioneel
100%
Muzikaal
100%
Aanpassingsvermogen
100%