RVDH_20201125_SIEBE PALMEN_01

OVER SIEBE

Siebe Palmen (1989) is zanger/liedschrijver van verhalende Nederlandstalige liedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Enkel uitgerust met een heldere, trefzekere stem (zonder het rauwe randje te schuwen) en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk.

In 2015 bracht Siebe zijn debuut-EP “Onkruid” uit. Op de bekende streamingdiensten is sindsdien meer werk verschenen, onder meer uit zijn eerdere oneman horeca-musical “Is alles naar mens?”.

In de zomer van 2019 verdiende hij de 2e plaats in de Nekka-wedstrijd; een Vlaamse wedstrijd voor Nederlandstalig lied.

Siebes teksten zijn oprecht, confronterend en hebben een tragikomedische lading. De onderwerpen die hij bezingt zijn uiteenlopend, van de relatie tot maatschappelijke problematiek. Dit alles weet hij in een licht en helder poëtische, originele vorm te gieten. Met sarcasme en (cynische) humor. Toch benoemt hij juist ook de schoonheid. Kortom: Siebe is een zeer veelzijdig liedschrijver.

20160414-373-EXP7-INTERNETFILE

Onder de noemer Geleefde liedjes is Siebe tevens in te huren als uitvaartzanger voor uitvaarten en gerelateerde evenementen en ceremonies. Kijk voor meer informatie op www.geleefdeliedjes.nl.

Geleefde Liedjes – Logo los